msJULIANAz
In our family portrait we look pretty happy. We look pretty normal. Let’s go back to that? 

#280714  (at Z’s Heaven)

In our family portrait we look pretty happy. We look pretty normal. Let’s go back to that?

#280714 (at Z’s Heaven)

Kering.. Rapuh..

Kering.. Rapuh..

Saje nak sabotage kau dik @elcah letak gambar ni.

Saje nak sabotage kau dik @elcah letak gambar ni.

Minimal selfie. #180714  (at Dataran Karyawan, Finas)

Minimal selfie. #180714 (at Dataran Karyawan, Finas)

Tisya & Syami, Kakaju love you both no matter what. No matter what. #180714  (at Dataran Karyawan, Finas)

Tisya & Syami, Kakaju love you both no matter what. No matter what. #180714 (at Dataran Karyawan, Finas)

Firash Arshad gua! 

#tbt #ssid  #130714  (at Dataran Underground)

Firash Arshad gua!

#tbt #ssid #130714 (at Dataran Underground)

Hi semua! Kurang 2 minggu lg nak raya kn? Haaa ni saya nk tayang 1 of my baju raya. Exclusive dpd @theanyys, The Permaisuri Kebaya. Material baju ni sgt2 selesa & tak panas. Kalau bwk pergi beraya / makan kenduri pun kira cun lah! Kalau nk bg bridesmaid pakai pun kena jgk sbb nampak sweet & sopan je. Harga baju ni RM199 tau tp saya jamin puas hati dgn kualiti & keselesaan dia. So siapa2 yg nk pakai raya tu, ada masa sampai esok utk pre-order. Kalau lambat, pakai lepas raya la jawabnya. Kalau nak order, boleh terus contact owner @theannyss tau? Tak pun mana2 kawan yg dekat dgn saya, boleh beli tru saya je. Senang! Measurement/details semua boleh check kat IG @theannyss tau. Siap free 1 brooch lg kalau beli baju ni. OKbye nak feeling2 ancient queen jap. Haha! #julianaz #theannyss

Hi semua! Kurang 2 minggu lg nak raya kn? Haaa ni saya nk tayang 1 of my baju raya. Exclusive dpd @theanyys, The Permaisuri Kebaya. Material baju ni sgt2 selesa & tak panas. Kalau bwk pergi beraya / makan kenduri pun kira cun lah! Kalau nk bg bridesmaid pakai pun kena jgk sbb nampak sweet & sopan je. Harga baju ni RM199 tau tp saya jamin puas hati dgn kualiti & keselesaan dia. So siapa2 yg nk pakai raya tu, ada masa sampai esok utk pre-order. Kalau lambat, pakai lepas raya la jawabnya. Kalau nak order, boleh terus contact owner @theannyss tau? Tak pun mana2 kawan yg dekat dgn saya, boleh beli tru saya je. Senang! Measurement/details semua boleh check kat IG @theannyss tau. Siap free 1 brooch lg kalau beli baju ni. OKbye nak feeling2 ancient queen jap. Haha! #julianaz #theannyss

Hapy Typo ladies glow in the dark. 
Available in S & M size only. 
Buzz now 📲 0137033631. 
RM40 + RM10 (shipping). 
#julianaz #thehapy #hapydesign #hapy

Hapy Typo ladies glow in the dark.
Available in S & M size only.
Buzz now 📲 0137033631.
RM40 + RM10 (shipping).
#julianaz #thehapy #hapydesign #hapy

OOTN. Disebabkan sejuk melampau hari ni. Mohon tidak dijangkiti demam. #110714  (at IKEA Damansara)

OOTN. Disebabkan sejuk melampau hari ni. Mohon tidak dijangkiti demam. #110714 (at IKEA Damansara)